Referenser

Renovering av 5-rumslägenhet i Uppsala

”Vi anlitade hantverksportalen efter att vi jämfört flera offerter för att renovera alla rum utom badrummen i en 5:a . Hantverksportalen erbjöd oss ett bra pris och utförde ett mycket bra jobb. Vi kände att dom kommunicerade med oss under hela renoveringen.

Vi fick bilder på hur renoveringen gick och det kändes tryggt och professionellt. Vi fick problem med golvet i hallen efter renoveringen men hantverksportalen såg till att lösa det utan kostnad. Vi är nöjda med resultatet och vi kan rekommendera Hantverksportalen”

Renovering av villa och nytt kök i Hässelby:

”Vi genomförde en stor renovering av vårt hus med nytt kök, nya golv med golvvärme, nya fönster och rivning av väggar mm.

Roger på Hantverksportalen skötte allt från projektledning och inköp av virke till snickeriarbeten och kontakter med andra hantverkare. Roger är mycket noggrann och tänker på detaljer för att allt ska bli så bra som möjligt. Vi är mycket nöjda med resultatet”

Nytt kök och renovering av radhus på Lidingö:

”Hantverksportalen var från första dagen angelägen om att vi som kund skulle ha full insikt i byggprocessen vid byte av kök. Från detaljer till övergripande lösningar var de klargörande och tydliga. Kommunikation var ett nyckelord under arbetet.

Med tidigare hantverkare har vi då och då mötts av att en lösning kan vara svår eller omöjlig att genomföra, med Hantverksportalen har vi bara presenterats för möjligheter. Gedigen erfarenhet, arbetsglädje och balanserad kreativitet har genomsyrat arbetet. För oss finns ingen anledning att överväga någon annan hantverkare i framtiden”

Nytt kök och renovering av villa i Uppland:

”Planerade nytt kök med nya innovativa ideer, i särklass mest kreativ av de vi frågade. Lämnade en detaljerad offert som visade sig hålla (t o m med liten marginal i vår favör) Höll tider och gav löpande rapport om vad som gjorts och vad som stod för dörren. Gjorde allt som utlovats ner till minsta mikrodetalj.

Följsam för vår plötsligt uppkomna önskemål. Fantastisk hantverksskicklighet som inte lämnade något åt slumpen. Mycket hög finish på arbetet. Duktiga underleverantörer. Delfakturerade löpande efter utfört arbete. Ingen förskottsbetalning. Kort sagt, vi är oerhört nöjda och rekommenderar varmt Hantverksportalen”

Diverse renoveringar i villa på Lidingö:

”Vi har fått hjälp av Roger på Hantverksportalen många gånger sedan 1997. Nu senast med att installera golvvärme, montera glas-skjutdörrar mot trädgården och renovera vårt nedre vardagsrum.

Arbetet gjordes noga, på tid och resultatet blev mycket bra. Det är skönt att få professionell hjälp av någon man känner och som har gott omdöme och tar ett totalansvar”

Renoveringar villa i Sunnersta, Uppsala:

”Jag har anlitat Hantverksportalen för flera olika jobb i vårt hus. Hantverksportalen är professionella och har hjälp mig som kund att få en bästa lösningen. När de byggde om vår altan räckte det med att vi beskrev vår ide.

Hantverksportalen tog där efter fram ett design förslag som harmoniserade med vårt hus. Hantverksportalen har alltid förslag på hur man kan göra ändringar bättre eller snyggare. Jag är väldigt nöjd med deras arbeten samt hur de hanterar mig som kund”

Nytt kök och badrumsrenoveringar i lägenhet, Uppsala:

”Hantverksportalen är seriösa och grundliga. De håller vad de lovar och arbetet blir alltid noggrant gjort.

De tar också initiativ och föreslår lösningar på problem som uppstår som ofta blir både snyggare och bättre än originalet”